Adore by Justin Alexander

Op jouw trouwdag wil je er op je best uitzien. Een trouwjurk van Adore by Justin Alexander maakt dit mogelijk. De bruidsjurken van dit merk hebben namelijk een prachtige en stijlvolle uitstraling. Hierdoor weet je zeker dat alle ogen op jou gericht zijn op jouw grote dag. Wil je jurken van Adore by Justin Alexander kopen? Bekijk dan het assortiment van Brides by Fem. Wij verkopen een groot aantal trouwjurken van dit bekende en populaire merk.

Voordat je een trouwjurk van Adore by Justin Alexander koopt, wil je eerst weten of een bepaald model je staat. Maak daarom een pasafspraak bij Brides by Fem. Wij ontvangen jou dan in onze bruidswinkel in Roden, waar je de verschillende bruidsjurken van dit merk kunt passen. Je ben niet op jezelf aangewezen, want onze professionele verkoopstylisten helpen jou om de mooiste trouwjurk van Adore by Justin Alexander te vinden.

Filter

Prijsrange

Merk

Halslijn

Kenmerken

Silhouet

Stijl

Filter

Prijsrange

Merk

Halslijn

Kenmerken

Silhouet

Stijl

Maak een pasafsraak

FTS_4970
  • Grootste collectie van Noord Nederland
  • Persoonlijke verkoopstylist
  • Onbeperkt koffie, thee & sweets
  • Warme en ontspannen sfeer
  • Geslaagd? Na afloop nog even nazitten in een nabijgelegen restaurant
cbw erkent

Diverse trouwjurken van Adore by Justin Alexander

Brides by Fem vertegenwoordigt het merk Adore by Justin Alexander met trots. Dit is namelijk sinds jaar en dag een vooraanstaand merk in deze branche. Justin Alexander debuteerde al in 1946 in de bruidsmodewereld onder de naam T&G Bridal. Door de jaren heen is Justin Alexander uitgegroeid tot een eigentijdse ontwerper en fabrikant van trouwjurken en bruidsaccessoires van hoogwaardige kwaliteit. De jurken van Adore by Justin Alexander staan bekend om hun vintage-look. Bovendien wordt er bij het ontwerp van de jurken extra aandacht besteed aan details. Dit komt de uitstraling van de jurken uiteraard alleen maar ten goede.

Omdat de trouwjurken van Adore by Justin Alexander van hoge kwaliteit zijn, biedt Brides by Fem deze met alle plezier aan. Wij streven er immers naar om jou de mooiste jurk voor jouw trouwdag te bezorgen. Verwacht overigens niet dat je in onze bruidswinkel in Roden maar een enkele jurk van dit merk tegenkomt. Nee, want er hangen verschillende trouwjurken van Adore by Justin Alexander in onze bruidsmodezaak. Dit merk heeft door de jaren heen een groot aantal trouwjurken ontworpen en dat zie je in onze winkel terug.

De jurken van Adore by Justin Alexander lijken op het eerste gezicht misschien op elkaar, maar er zijn wel degelijk verschillen. Zo hebben de jurken van dit merk bijvoorbeeld allemaal een andere lengte. In de winkel van Brides by Fem kun je zowel korte als lange trouwjurken kopen. Verder zit er ook verschil in de stof waarvan de jurken gemaakt zijn. Tot slot zijn bruidsjurken van Adore by Justin Alexander verkrijgbaar in verschillende stijlen. Ben je op zoek naar een jurk van dit merk? Dan moet het wel heel raar lopen wil je bij Brides by Fem niet slagen.

Brides by Fem helpt jou de perfecte trouwjurk te vinden

Omdat Brides by Fem verschillende bruidsjurken van Adore by Justin Alexander verkoopt, is het niet makkelijk om de perfecte jurk te vinden. Heb je een pasafspraak gemaakt bij onze bruidswinkel in Roden? Dan laten wij jou niet aan je lot over. Onze professionele verkoopstylisten helpen jou dan namelijk om de mooiste trouwjurk van Justin Alexander te vinden. Na aankomst in onze winkel horen wij eerst jouw wensen aan. Vervolgens gaan we op zoek naar de jurken van dit merk die hieraan voldoen. Onze verkoopstylisten komen altijd met meerdere jurken op de proppen, waardoor je wat te kiezen hebt.

Bij Brides by Fem mag je de trouwjurken van Adore by Justin Alexander overigens niet alleen bekijken. Wij bieden jou namelijk ook de mogelijkheid om de jurken te passen. Onze medewerkers helpen jou hier eveneens bij. Zodra je een jurk aan hebt, geven zij hun eerlijke en oprechte mening over de jurk. Hierdoor wordt het voor jou makkelijker om een keuze te maken. Wil je naast een jurk ook bruidsaccessoires kopen? Dan kun je deze gelijktijdig met de trouwjurk aanpassen. Op deze manier ervaar je direct of accessoires en een jurk van Adore by Justin Alexander bij elkaar passen. Brides by Fem zorgt er zodoende voor dat je altijd met de mooiste outfit voor jouw trouwdag naar huis gaat.

Jurken van Adore by Justin Alexander kopen in Groningen, Drenthe en Friesland

Veel bruiden trouwen maar wat graag in een jurk van Adore by Justin Alexander. Niet gek dat de jurken van dit merk ontzettend populair zijn. Dit komt niet alleen door de prachtige uitstraling, maar ook vanwege het feit dat ze lekker zitten. Zodoende hoef je niet bang te zijn dat de jurk jou gaat irriteren op jouw bruiloft. Wil je zelf een trouwjurk van Adore by Justin Alexander kopen en woon je in Groningen, Drenthe of Friesland? Dan is het niet nodig om hier stad en land voor af te reizen. Je kunt namelijk jurken van Adore by Justin Alexander kopen bij Brides by Fem in het Groningse Leek.

Bang dat het aanbod jurken van dit merk tegenvalt in onze bruidswinkel? Dat is niet nodig. Brides by Fem verkoopt namelijk een groot aantal jurken van Adore by Justin Alexander. Reden genoeg om langs te komen bij onze winkel in Roden. Vergeet niet om een pasafspraak te maken voordat je langskomt. Er staat namelijk ruim twee uur een verkoopstylist tot jouw beschikking als je een pasafspraak maakt bij Brides by Fem.

Maak een pasafspraak bij Brides by Fem

Wil je trouwjurken van Adore by Justin Alexander passen? Maak dan een pasafspraak bij Brides by Fem. Als je op de afgesproken dag naar onze winkel in Roden komt, word je opgewacht door één van onze professionele verkoopstylisten. Samen met hem/haar ga je op zoek naar de mooiste jurk van dit merk. Bruiden staan bij ons altijd centraal en bovendien sturen wij niet direct aan op verkoop. Wij nemen de tijd voor jou, waardoor je uiteindelijk met de mooiste trouwjurk huiswaarts keert.

Een pasafspraak maak je makkelijk en snel op onze website. Bezoek hiervoor simpelweg de speciale pagina en vul jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres in. Geef vervolgens de gewenste pasdatum door en verstuur jouw verzoek. Als er op gewenste datum nog een plekje vrij is in onze agenda, sturen wij je een afspraakbevestiging. Is dit niet het geval? Dan nemen we contact met jou op om een andere datum te vinden. Brides by Fem is er namelijk veel aan gelegen om jou de mooiste trouwjurk van Adore by Justin Alexander te bezorgen.