Bruidsjurken in Groningen, Drenthe en Friesland

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.

Ervaring & vakmanschap

Meer dan 10 jaar expertise in assortiment, service en vermaken.

Uitstekende recencies

400+ recensies op de feedback company en google.

Grootste collectie van Noord-Nederland

Enkel de beste en mooiste bruidsmodemerken.

Jij staat centraal

Een feestelijke gebeurtenis met je eigen bruidsmodestylist.

- Voorheen ook bekend als Fem Weddingshop -

DSC09363

Ervaren team

Onze toppers zijn er klaar voor!

Jarenlange ervaring op het gebied van inkoop, service, verkoop van trouwjurken en accessoires. En vooral niet te vergeten: het vermaken van jouw trouwjurk.

Milou (founder van de bruidswinkel): "Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden. Ik wilde graag ondernemen. Doordat ikzelf ten huwelijk werd gevraagd kwam bruidsmode op mijn pad. Bij het passen van mijn eigen trouwjurk dacht ik: Dit wil ik, een bruidsmodewinkel en zo gebeurde het."

Nu niet meer denkbaar zonder de fantastische verkoopstylisten en coupeuses. De coupeuses hebben niet alleen jarenlange ervaring met bruidsmode maar ook met theater en het geven van de modevakopleiding.

 

Bruidsjurken zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Dit maakt het er niet makkelijker op om een mooie jurk voor jouw trouwdag te vinden. Vind je het lastig om een keuze te maken? Kom dan langs in de winkel van Brides by Fem in Roden. Hier vind je namelijk een groot assortiment bruidsjurken. Wie onze winkel bezoekt, krijgt een goed beeld van de mogelijkheden. Bovendien kun je bij ons verschillende bruidsjurken passen, zodat je weet welke jurken jou wel en niet staan.

Wie bruidsjurken wil passen in onze winkel, maakt hiervoor een pasafspraak. Dit kan via onze website. Als je op de afgesproken dag naar onze bruidszaak komt, heb je ruim twee uur de tijd om de verschillende bruidsjurken te passen. Hierbij word je begeleid door een professionele verkoopstylist. Gelijktijdig met jouw bruidsjurk kun je ook bruidsaccessoires passen. Op deze manier maak je de outfit voor jouw trouwdag in één keer compleet.

Bruidsjurken in allerlei soorten en maten

Ben je op zoek naar bruidsjurken? Dan ben je bij Brides by Fem aan het juiste adres. In onze winkel in Roden kom je namelijk talloze trouwjurken tegen. Op het eerste gezicht lijken deze jurken misschien op elkaar, maar er zijn wel degelijk (grote) verschillen. Zo bieden wij bijvoorbeeld bruidsjurken in de volgende modellen aan:

  • A-lijn
  • Fishtail
  • Fit and Flare
  • Kort (lang van achteren)
  • Princes

De bruidsjurken van Brides by Fem verschillen overigens niet alleen in model van elkaar. Nee, want wij verkopen namelijk ook jurken in diverse stijlen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een bruidsjurk van kant kopen, maar ook een vintage trouwjurk. Ook voor een strand of garden wedding ben je bij ons aan het juiste adres. De meeste bruidsjurken van Brides by Fem zijn uiteraard verkrijgbaar in diverse maten. Hierdoor is er voor iedere bruid wel een geschikte jurk te vinden in onze bruidswinkel in Roden.

Keuze uit een groot aantal merken

Wil je een bruidsjurk kopen van een specifiek merk? Bekijk dan zeker het assortiment bruidsjurken van Brides by Fem. In onze winkel verkopen wij namelijk jurken van de grootste en bekendste merken. Ons assortiment bestaat onder meer uit jurken van de merken Adore by Justin Alexander en Justin Alexander. Daarnaast verkopen wij ook bruidsjurken van Lillian West, Maggie Sottero, Morilee, Pronovias, Sincerity en White One. Deze merken hebben hun sporen binnen deze branche inmiddels ruimschoots verdiend. Omdat Brides by Fem jou de mooiste jurk voor jouw bruiloft willen bezorgen, vertegenwoordigen wij deze merken met trots.

Eerlijk en oprecht advies van onze professionele verkoopstylisten

Vanwege het grote aanbod is het geen gemakkelijke opgave om een bruidsjurk te vinden. Brides by Fem is zich hier maar al te goed bewust van. Daarom bieden wij jou graag de helpende hand bij het vinden van de perfecte bruidsjurk voor jouw trouwdag. Onze professionele verkoopstylisten staan namelijk voor jou klaar. Wil je samen met hen op zoek naar een jurk? Maak dan een pasafspraak via onze website. Als je op de afgesproken dag naar de winkel komt, staat er ruim twee uur een persoonlijke verkoopstylist tot jouw beschikking.

De meeste aanstaande bruiden hebben al een beeld hoe hun perfect jurk eruit moet zien. Daarom nemen onze verkoopstylisten eerst de tijd om naar jou te luisteren. Vervolgens gaan jullie samen op zoek naar bruidsjurken die aan jouw wensen voldoen. In onze winkel kun je de verschillende jurken direct passen. Op deze manier aanschouw je met eigen ogen hoe een jurk jou staat. Als wij vinden dat een bruidsjurk niet goed staat, zeggen we dit eerlijk. Onze verkoopstylisten geven jou namelijk eerlijk en oprecht advies over bruidsjurken. Ons doel is immers om jou de perfecte jurk te bezorgen voor jouw trouwdag.

Ook bruidsaccessoires vind je bij Brides by Fem

Bij Brides by Fem kun je niet alleen bruidsjurken kopen. Nee, want in onze bruidswinkel in Roden vind je namelijk ook een groot aantal bruidsaccessoires. Denk hierbij aan sieraden, schoenen, sluiers en haaraccessoires. Met deze accessoires maak je jouw bruidsjurk echt helemaal af. Maak je bij ons een pasafspraak voor bruidsjurken? Dan kun je gelijktijdig verschillende bruidsaccessoires passen. Grote voordeel hiervan is dat je met eigen ogen ziet of de accessoires bij een jurk passen. Uiteraard helpen onze verkoopstylisten jou ook om de beste accessoires te vinden. Hierdoor ga je niet alleen met de mooiste bruidsjurk naar huis, maar ook met bijpassende accessoires. Op deze manier weet je zeker dat je er op jouw grote dag prachtig uitziet.

Bruidsjurken passen in Groningen, Drenthe en Friesland

In Nederland vind je de laatste jaren steeds minder fysieke bruidszaken. Daarom denk je misschien dat je ver moet rijden om zo’n winkel te vinden. Als je in Groningen, Drenthe of Friesland woont, is dit niet het geval. Je kunt dan immers de bruidszaak van Brides by Fem in Roden bezoeken. Roden ligt op de grens van Groningen en Drenthe en in de buurt van de provinciegrens met Friesland. Door de centrale ligging is deze bruidswinkel makkelijk en snel te bereiken door inwoners van Groningen, Drenthe en Friesland.

Ben je benieuwd wat je allemaal kunt verachten in de winkel van Brides by Fem? Bekijk dan het assortiment onze website. Wij verkopen onder meer een groot aantal bruidsjurken. Daarnaast vind je in onze bruidswinkel allerlei bruidsaccessoires om jouw jurk compleet te maken. Stap je binnenkort in het huwelijksbootje, woon je in Groningen, Drenthe of Friesland en ben je nog op zoek naar een bruidsjurk? Maak dan een pasafspraak bij Brides by Fem en kom binnenkort langs in onze winkel.

Maak vandaag nog een pasafspraak

Wie bruidsjurken wil passen in de winkel van Brides by Fem in Roden, maakt hiervoor een pasafspraak. Dit kan makkelijk en snel via onze website. Ga hiervoor naar de speciale pagina en vul de verplichte velden in. Naast jouw persoonsgegevens vragen wij je ook naar een voorkeursdatum. Blijkt deze niet meer beschikbaar nadat je jouw verzoek hebt verstuurd? Dan nemen we contact met jou op om een nieuwe datum te vinden.

Pasafspraak

Alle spotlights op jou!

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.

Pasafspraak

Alle spotlights op jou!

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.

Pasafspraak

Alle spotlights op jou!

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.