Bruidsmode in Groningen, Drenthe en Friesland

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.

Ervaring & vakmanschap

Meer dan 10 jaar expertise in assortiment, service en vermaken.

Uitstekende recencies

400+ recensies op de feedback company en google.

Grootste collectie van Noord-Nederland

Enkel de beste en mooiste bruidsmodemerken.

Jij staat centraal

Een feestelijke gebeurtenis met je eigen bruidsmodestylist.

- Voorheen ook bekend als Fem Weddingshop -

DSC09363

Ervaren team

Onze toppers zijn er klaar voor!

Jarenlange ervaring op het gebied van inkoop, service, verkoop van trouwjurken en accessoires. En vooral niet te vergeten: het vermaken van jouw trouwjurk.

Milou (founder van de bruidswinkel): "Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden. Ik wilde graag ondernemen. Doordat ikzelf ten huwelijk werd gevraagd kwam bruidsmode op mijn pad. Bij het passen van mijn eigen trouwjurk dacht ik: Dit wil ik, een bruidsmodewinkel en zo gebeurde het."

Nu niet meer denkbaar zonder de fantastische verkoopstylisten en coupeuses. De coupeuses hebben niet alleen jarenlange ervaring met bruidsmode maar ook met theater en het geven van de modevakopleiding.

 

Ga je trouwen? Begin dan op tijd met jouw zoektocht naar de mooiste bruidsmode. Alleen dan slaag je er namelijk in om jouw droomjurk te vinden. Je kunt jouw zoektocht prima op het internet beginnen, maar jouw jurk koop je uiteindelijk in een bruidswinkel. Kom daarom langs bij Brides by Fem in Roden. In onze bruidswinkel vind je namelijk een groot en divers assortiment bruidsmode. Bovendien bieden wij jou de mogelijkheid om trouwjurken en bruidsaccessoires te passen.

Wie bruidsmode wil passen bij Brides by Fem maakt hiervoor een pasafspraak. Wij zorgen er dan voor dat er op de afgesproken dag een specialist voor jou klaar staat. Samen met hem/haar ga je vervolgens op zoek naar de mooiste bruidsmode. Wij adviseren jou zo goed mogelijk en delen onze mening over de jurken en accessoires die je past. Kortom: bij Brides by Fem sta je er nooit alleen voor.

Brides by Fem: bruidsmode in alle soorten en maten

Als je voor het eerst een bezoekje brengt aan onze winkel, kijk je ongetwijfeld jouw ogen uit. Brides by Fem heeft namelijk een groot en divers assortiment bruidsmode. In onze bruidswinkel kom je allereerst een groot aantal trouwjurken tegen. Deze jurken verschillen op veel punten van elkaar. Zo kom je in onze winkel bijvoorbeeld jurken in diverse stijlen tegen. Wij verkopen onder meer jurken in de stijl strand/garden wedding. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor een vintage trouwjurk of een bruidsjurk van kant.

Weet je inmiddels in welke stijl je bruidsmode wilt kopen? Dan ben je er nog niet. Nee, want je moet ook nog een model trouwjurk uitzoeken. In de winkel van Brides by Fem kom je de volgende modellen bruidsjurken tegen:

 • A-lijn;
 • Fishtail;
 • Fit and Flare;
 • Kort – lang van achteren;
 • Prinses.

Het kan zijn dat je jouw zoektocht naar bruidsmode begint met een specifiek merk in jouw hoofd. Als je per se een jurk van een bepaald merk wilt hebben, slinkt het aanbod aanzienlijk. Hierdoor wordt het misschien makkelijker om de mooiste bruidsmode te vinden. Brides by Fem vertegenwoordigt jurken van de onderstaande merken:

 • Adore by Justin Alexander;
 • Justin Alexander;
 • Lillian West;
 • Maggie Sottero;
 • Morilee;
 • Pronovias;
 • Sincerity;
 • White One.

Bruidsaccessoires kopen

Naast trouwjurken kom je in onze winkel ook nog andere bruidsmode tegen. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook talloze bruidsaccessoires. De meeste bruiden denken hierbij al snel aan sieraden en haaraccessoires. Dit rekenen we inderdaad tot de bruidsaccessoires, maar er is meer. In de winkel van Brides by Fem kom je namelijk ook bruidslingerie, bruidsschoenen, sluiers en petticoats tegen. Omdat deze accessoires jouw jurk compleet maken, zien we dit ook als bruidsmode. Maak je een pasafspraak om jurken te passen in onze winkel? Dan kun je tegelijkertijd ook andere bruidsmode uitproberen. Hierdoor zie je direct wat er wel en niet bij jouw jurk past.

Professionele begeleiding bij bruidsmode kopen

De mooiste bruidsmode vinden is geen gemakkelijker opgave. Dit komt vooral doordat het aanbod tegenwoordig ontzettend groot is. Vind je het prettig om hulp te krijgen bij jouw zoektocht? Maak dan een pasafspraak bij Brides by Fem. Onze professionele verkoopstylisten nemen dan ruimschoots de tijd om samen met jou de mooiste bruidsmode te vinden. In het begin vragen we je wat jouw wensen zijn. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar trouwjurken die hierbij aansluiten.

Zodra wij een aantal trouwjurken gevonden hebben, pas je deze één voor één aan. Als je de jurk eenmaal aan hebt, bekijk je hoe deze jou staat. Onze verkoopstylist geeft altijd zijn/haar mening over de trouwjurk. Zij laten jou duidelijk weten of ze de jurk wel of niet mooi vinden. Dit maakt het een stuk makkelijker om uiteindelijk een keuze te maken. Ben je ook nog op zoek naar accessoires? Dan kun je deze gelijktijdig met de verschillende jurken aanpassen. Hierdoor zie je direct of jurken en accessoires wel of niet bij elkaar passen.

Bruidsmode passen in Groningen, Drenthe en Friesland

Als inwoner van Groningen, Drenthe of Friesland kunnen wij ons voorstellen dat je niet stad en land af wilt reizen om bruidsmode te vinden. Gelukkig hoeft dit ook niet. Je kunt namelijk een bezoek brengen aan Brides by Fem in de Groningse plaats Roden. Deze plaats ligt tegen de grens met Drenthe en op relatief kleine afstand van Friesland. Woon je in één van deze drie provincies? Dan is deze bruidszaak in feite om de hoek. De winkel is bovendien goed bereikbaar, wat het extra interessant maakt om er een bezoekje aan te brengen.

Waarom kies je voor onze bruidswinkel?

De goede bereikbaarheid is overigens niet de enige reden om voor Brides by Fem te kiezen als je op zoek bent naar bruidsmode. Nee, want je geniet in onze winkel namelijk ook van een groot en divers assortiment. Daarbij komt dat de klant in onze bruidszaak altijd centraal staat. Wij sturen niet direct aan op verkoop, maar nemen alle tijd voor jou. Er is ons namelijk veel aan gelegen om jou uiteindelijk de mooiste jurk en accessoires voor jouw trouwdag te bezorgen. Bij Brides by Fem mag je bovendien foto’s maken van de jurken die je past, zodat je er later nog eens naar kunt kijken. In veel andere bruidswinkels is het niet toegestaan om foto’s te maken van de jurken en accessoires die je past.

Maak een pasafspraak bij Brides by Fem

Wil je de bruidsmode van Brides by Fem met eigen ogen aanschouwen en passen? Vergeet dan niet om een pasafspraak te maken. Zo’n afspraak plan je makkelijk en snel in via onze website. Bezoek hiervoor de speciale pagina. Vul hier allereerst jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres in. Brides by Fem vraagt jou ook naar een voorkeursdatum. Dit is geen verplicht veld, maar toch raden wij je aan hier een datum in te vullen. Eventueel kun je ook nog een bericht meesturen.

Nadat wij jouw verzoek voor een pasafspraak ontvangen hebben, kijken we of er nog plek is in onze agenda. Als dit het geval is, sturen wij je een bevestiging van de pasafspraak. Is er geen plek meer? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met jou op om een nieuwe datum te vinden. Brides by Fem wil niets liever dan jou zo snel mogelijk aan de mooiste bruidsmode helpen. In dat geval kun je namelijk onbezorgd toeleven naar jouw grote dag.

Pasafspraak

Alle spotlights op jou!

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.

Pasafspraak

Alle spotlights op jou!

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.

Pasafspraak

Alle spotlights op jou!

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.