Bruidswinkel in Groningen, Drenthe en Friesland

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.

Ervaring & vakmanschap

Meer dan 10 jaar expertise in assortiment, service en vermaken.

Uitstekende recencies

400+ recensies op de feedback company en google.

Grootste collectie van Noord-Nederland

Enkel de beste en mooiste bruidsmodemerken.

Jij staat centraal

Een feestelijke gebeurtenis met je eigen bruidsmodestylist.

- Voorheen ook bekend als Fem Weddingshop -

DSC09363

Ervaren team

Onze toppers zijn er klaar voor!

Jarenlange ervaring op het gebied van inkoop, service, verkoop van trouwjurken en accessoires. En vooral niet te vergeten: het vermaken van jouw trouwjurk.

Milou (founder van de bruidswinkel): "Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden. Ik wilde graag ondernemen. Doordat ikzelf ten huwelijk werd gevraagd kwam bruidsmode op mijn pad. Bij het passen van mijn eigen trouwjurk dacht ik: Dit wil ik, een bruidsmodewinkel en zo gebeurde het."

Nu niet meer denkbaar zonder de fantastische verkoopstylisten en coupeuses. De coupeuses hebben niet alleen jarenlange ervaring met bruidsmode maar ook met theater en het geven van de modevakopleiding.

 

Wie op zoek is naar een trouwjurk, doet er goed aan een bruidswinkel te bezoeken. Waarom? Omdat je hier met eigen ogen kunt aanschouwen wat er allemaal mogelijk is. Bovendien kun je in de meeste bruidswinkels trouwjurken passen. Dit is onder meer het geval bij de bruidswinkel van Brides by Fem in Roden. Je ervaart op deze manier hoe de jurk zit en dat maakt het vaak makkelijker om knopen door te hakken.

Voordat je onze bruidswinkel in Roden bezoekt om trouwjurken te passen, maak je eerst een pasafspraak. Brides by Fem reserveert dan een plekje voor jou in onze agenda. Hierdoor ben je verzekerd van persoonlijke begeleiding door één van onze professionele verkoopstylisten. Nadat hij of zij jouw wensen heeft aangehoord, wordt er samen gezocht naar geschikte jurken. Zodra deze eenmaal gevonden zijn, pas je ze één voor één aan. Onze verkoopstylist geeft je eerlijk en oprecht advies, waardoor je de perfecte trouwjurk vindt.

Groot en divers assortiment trouwjurken en bruidsaccessoires

Trouwjurken zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Ben je al voorzichtig begonnen aan de zoektocht naar een jurk? Dan heb je dit zelf ongetwijfeld al aan den lijve ondervonden. Om het jezelf een stuk makkelijker te maken, kom je langs bij de bruidswinkel van Brides by Fem in Roden. Hier vind je namelijk een groot assortiment trouwjurken. Wij verkopen jurken in verschillende stijlen en diverse modellen. Bovendien kom je in ons assortiment bruidsjurken tegen van bekende merken, zoals Justin Alexander, Morilee, Sincerity en White One.

Denk overigens niet dat je bij Brides by Fem alleen aan het juiste adres bent voor trouwjurken. Nee, want in onze bruidswinkel verkopen wij namelijk ook een groot aantal bruidsaccessoires. Je komt er onder meer bruidsschoenen en sluiers tegen. Brides by Fem verkoopt eveneens haaraccessoires, sieraden, bruidslingerie en petticoats. Kortom: bij ons vind je alles onder één dak om de outfit voor jouw trouwdag tot in detail compleet te maken.

Krijg persoonlijk en oprecht advies

Omdat het aanbod trouwjurken ontzettend groot is, kunnen wij ons voorstellen dat je het lastig vindt om een keuze te maken. Daarom kun je vast en zeker nog wel wat hulp gebruiken bij jouw zoektocht. Wat dat betreft ben je bij Brides by Fem aan het juiste adres. Maak je een pasafspraak in onze bruidswinkel? Dan word je ruim twee uur begeleid door één van onze persoonlijke verkoopstylisten. Voordat de passessie begint, luisteren wij eerst naar jouw wensen. Vervolgens gaan jullie samen op zoek naar trouwjurken die aan jouw wensen voldoen.

Tijdens het passen van de trouwjurken is onze verkoopstylist constant in de buurt. Je showt hem of haar de jurk en wij laten jou weten wat wij van de jurk vinden. Brides by Fem geeft altijd eerlijk en oprecht advies over de jurk. Hierdoor weet je welke jurken jou wel en niet staan. Wil je ook bruidsaccessoires kopen? Dan kun je deze gelijktijdig met de jurk passen in onze bruidswinkel. Grote voordeel hiervan is dat je direct ziet of accessoires matchen met jouw jurk. Onze verkoopstylisten geven ook eerlijk en oprecht advies over accessoires die je past. Hierdoor keer je uiteindelijk met de perfecte outfit voor jouw trouwdag huiswaarts.

Dé bruidswinkel voor Groningen, Drenthe en Friesland

Woon je in Groningen, Drenthe of Friesland en ben je op zoek naar een trouwjurk? Dan verwacht je misschien niet dat er een bruidswinkel om de hoek zit. Toch is dit wel degelijk het geval. Inwoners van deze provincies kunnen namelijk makkelijk en snel een bezoekje brengen aan Brides by Fem in Roden. Twijfel je nog of deze bruidswinkel geschikt is voor jou? Werp dan eens een blik op de onderstaande 3 redenen. Deze overtuigen jou hopelijk om een pasafspraak te maken in onze bruidswinkel.

1. Ruime keuze
Wie een bezoek brengt aan onze bruidswinkel in Roden ontdekt snel genoeg dat wij veel te bieden hebben. Wij verkopen namelijk allerlei verschillende modellen trouwjurken. Bovendien verschillen de jurken in stijl en merk van elkaar. Daarnaast verkoopt Brides by Fem allerlei bruidsaccessoires. Als bruid heb je dan ook een ruime keuze in onze bruidswinkel.

Je kunt het assortiment van Brides by Fem overigens ook bekijken op onze website. Het is niet mogelijk om online trouwjurken en bruidsaccessoires te kopen. Heb je een mooie trouwjurk gezien of ben je benieuwd naar accessoires? Maak dan een pasafspraak en kom op de gewenste dag langs in onze bruidszaak.

2. Hulp van professionele verkoopstylisten
Brides by Fem laat jou nooit aan je lot over. Bruiden die bij ons een pasafspraak maken, worden namelijk ruim twee uur begeleid door een persoonlijke verkoopstylist. Samen met hem of haar ga je op zoek naar jouw perfecte trouwjurk. Je past verschillende jurken aan en kijkt hoe deze jou staan. Je hoeft niet alleen op jouw eigen mening af te gaan, want onze verkoopstylisten laten ook weten wat zij van de jurk en/of bruidsaccessoires vinden.

3. Makkelijk en snel bereikbaar
Een derde reden om een pasafspraak te maken bij Brides by Fem is omdat onze bruidswinkel makkelijk en snel bereikbaar is. Voor inwoners van Groningen, Drenthe en Friesland hebben wij namelijk een gunstige ligging. Hierdoor hoef je niet stad en land af te reizen om een bruidswinkel te vinden.

Plan direct online een pasafspraak in

Ben je overtuigd van de voordelen die Brides by Fem jou te bieden heeft? Plan dan direct online een pasafspraak in op onze website. Dit kost je slechts een fractie van jouw tijd. Navigeer naar de pagina en vul hier jouw gegevens in. Wij vragen jou bovendien naar een voorkeursdatum. Zodra je alle velden hebt ingevuld, verstuur je jouw verzoek. Brides by Fem kijkt vervolgens wat er mogelijk is.

Wanneer wij jouw verzoek voor een pasafspraak ontvangen hebben, werpen we een blik op onze agenda. Is er op de gewenste datum nog plek vrij? Dan sturen wij jou zo snel mogelijk een bevestiging van de pasafspraak. Helaas kan het ook voorkomen dat jouw voorkeursdatum al volgeboekt is. In dat geval nemen we contact met jou op. We zoeken dan samen naar een andere datum, zodat je alsnog trouwjurken en/of accessoires kunt passen in onze bruidswinkel in Roden.

Pasafspraak

Alle spotlights op jou!

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.

Pasafspraak

Alle spotlights op jou!

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.

Pasafspraak

Alle spotlights op jou!

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.