Bruidszaak in Groningen, Drenthe en Friesland

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.

Ervaring & vakmanschap

Meer dan 10 jaar expertise in assortiment, service en vermaken.

Uitstekende recencies

400+ recensies op de feedback company en google.

Grootste collectie van Noord-Nederland

Enkel de beste en mooiste bruidsmodemerken.

Jij staat centraal

Een feestelijke gebeurtenis met je eigen bruidsmodestylist.

- Voorheen ook bekend als Fem Weddingshop -

DSC09363

Ervaren team

Onze toppers zijn er klaar voor!

Jarenlange ervaring op het gebied van inkoop, service, verkoop van trouwjurken en accessoires. En vooral niet te vergeten: het vermaken van jouw trouwjurk.

Milou (founder van de bruidswinkel): "Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden. Ik wilde graag ondernemen. Doordat ikzelf ten huwelijk werd gevraagd kwam bruidsmode op mijn pad. Bij het passen van mijn eigen trouwjurk dacht ik: Dit wil ik, een bruidsmodewinkel en zo gebeurde het."

Nu niet meer denkbaar zonder de fantastische verkoopstylisten en coupeuses. De coupeuses hebben niet alleen jarenlange ervaring met bruidsmode maar ook met theater en het geven van de modevakopleiding.

 

De perfecte trouwjurk vinden voor jouw bruiloft is geen gemakkelijke opgave. Als je hier nog wel wat hulp bij kunt gebruiken, bezoek je een bruidszaak. Kom bijvoorbeeld eens langs bij Brides by Fem in het Groningse Roden. In deze bruidszaak vind je een groot aantal trouwjurken. Bovendien word je hier persoonlijk begeleid bij het vinden van een bruidsjurk. Naast jurken kun je in deze winkel bovendien allerlei bruidsaccessoires kopen, zoals sluiers, schoenen, sieraden, stola’s/sjaals en haaraccessoires.

Wil je een trouwjurk en accessoires passen in de bruidszaak van Brides by Fem? Maak dan een pasafspraak. Bruiden die een afspraak maken, worden persoonlijk begeleid door één van onze professionele verkoopstylisten. Samen met hem of haar ga je op zoek naar de perfecte jurk en bijpassende accessoires. Brides by Fem geeft jou eerlijk en oprecht advies tijdens het passen. Op deze manier keer je altijd met de mooiste trouwjurk en bijpassende accessoires huiswaarts.

De perfecte jurk vind je bij Brides by Fem

Ben je benieuwd wat onze bruidszaak jou allemaal te bieden heeft? Bekijk dan het assortiment op onze website. Hierdoor krijg je een idee van de trouwjurken die wij verkopen. Toch kunnen wij ons goed voorstellen dat je een trouwjurk in het echt wilt bekijken voordat je deze koopt. Vandaar dat het bij ons niet mogelijk is om trouwjurken online te kopen. Je kunt de jurken enkel en alleen kopen in onze bruidszaak in Roden.

In onze bruidswinkel kom je een groot en divers assortiment bruidsjurken tegen. Wij verkopen onder meer jurken in verschillende stijlen, zoals kant, romantisch/prinses, strand/garden wedding, vintage en volslanke bruid. Onze trouwjurken verschillen overigens niet alleen in stijl van elkaar, maar ook in model. Wie een bezoek brengt aan onze bruidszaak in Roden komt hier onder meer de volgende modellen jurken tegen: A-lijn, fishtail, Fit and Flare, kort – lang van achteren en prinses. Een laatste verschil zit hem in het merk. Brides by Fem vertegenwoordigt namelijk verschillende bekende merken. Om jou een beeld te geven, zetten we de merken waarvan wij trouwjurken verkopen hier op een rijtje:

 • Adore by Justin Alexander;
 • Justin Alexander;
 • Lillian West;
 • Maggie Sottero;
 • Morilee;
 • Pronovias;
 • Sincerity;
 • White One.

Zoals je hierboven kon lezen, kom je in de bruidszaak van Brides by Fem trouwjurken in allerlei soorten en maten tegen. Door dit grote aanbod vindt iedere bruid bij ons de perfecte trouwjurk. Dit komt onder meer doordat je in onze bruidswinkel de mogelijkheid hebt om verschillende jurken aan te passen. Hierdoor zie je direct welke jurken jou wel en niet staan. Gevolg hiervan is dat het en stuk makkelijker wordt om een keuze te maken.

Ook voor bruidsaccessoires ben je bij onze bruidszaak aan het juiste adres

Wie denkt dat er in onze bruidszaak alleen trouwjurken te koop zijn, heeft het mis. Brides by Fem verkoopt namelijk ook talloze bruidsaccessoires. Grote voordeel hiervan is dat je niet langs allerlei verschillende bruidszaken hoeft om jouw outfit compleet te maken. Voordat je accessoires koopt, wil je ongetwijfeld weten of ze bij jouw jurk staan. Daarom mag je accessoires bij Brides by Fem samen met jouw jurk passen. Op deze manier zie je in een oogopslag of de jurk matcht met de accessoire(s) die je draagt. In onze bruidszaak kom je de volgende accessoires tegen:

 • Sluiers;
 • Bruidsschoenen;
 • Haaraccessoires;
 • Sieraden;
 • Stola’s en sjaals;
 • Bruidslingerie;
 • Petticoats.

Professionele begeleiding door onze verkoopstylisten

Een trouwjurk moet er niet alleen mooi uitzien, maar hij moet ook goed zitten. Een te grote of te kleine jurk is bijvoorbeeld niet prettig. Reden genoeg om verschillende bruidsjurken aan te passen voordat je er eentje koopt. Op deze manier ervaar je namelijk zelf hoe de jurk zit. Wie verschillende trouwjurken wil passen, maakt een pasafspraak bij Brides by Fem. Je komt op de afgesproken dag naar onze bruidszaak in Roden en past verschillende trouwjurken aan. Dit maakt het een stuk makkelijker om de perfecte trouwjurk te vinden.

In de bruidszaak van Brides by Fem sta je er overigens nooit alleen voor. Als je een pasafspraak hebt gemaakt, word je namelijk ruim twee uur begeleid door één van onze professionele verkoopstylisten. Zij gaan samen met jou op zoek naar de perfecte trouwjurk en geven je eerlijk en oprecht advies. In tegenstelling tot veel andere bruidszaken sturen wij niet direct aan op verkoop. Brides by Fem wil namelijk niets liever dan jou de perfecte trouwjurk bezorgen voor jouw trouwdag. Daarom nemen onze verkoopstylisten de tijd voor je.

Waarom kies je voor onze bruidszaak in Groningen, Drenthe en Friesland?

Een bruidszaak zit niet altijd om de hoek. Soms moet je er zelfs een behoorlijk stuk voor reizen. Als je in Groningen, Drenthe of Friesland woont, is dit niet het geval. Je kunt dan immers de bruidszaak van Brides by Fem in Roden bezoeken. Twijfel je nog? Wij zetten hier 4 redenen op een rijtje om voor onze bruidswinkel te kiezen.

1. Groot en divers assortiment
Een eerste reden om naar de bruidszaak van Brides by Fem te komen, is omdat wij een groot en divers assortiment hebben. Wij verkopen een groot aantal trouwjurken, maar je kunt bij ons ook allerlei bruidsaccessoires kopen.

2. Persoonlijke aandacht
Wie een pasafspraak maakt bij onze bruidswinkel in Roden, geniet van persoonlijke aandacht. Je wordt dan immers ruim twee uur begeleid door één van onze professionele verkoopstylisten.

3. Eerlijke en oprecht advies
De verkoopstylisten van Brides by Fem helpen jou niet alleen bij het passen van trouwjurken, maar geven je ook eerlijk en oprecht advies. Hierdoor vind je altijd de perfecte jurk.

4. Centrale ligging
Roden ligt op de grens van Groningen en Drenthe en op geringe afstand van de provinciegrens met Friesland. Hierdoor heeft de bruidszaak van Brides by Fem een centrale ligging voor de drie noordelijke provincies.

Maak een pasafspraak bij onze bruidszaak

Ben je overtuigd van de voordelen die onze bruidszaak jou te bieden heeft? Maak dan direct een pasafspraak op onze website. Dit kan makkelijk en snel via de speciale pagina. Vul de benodigde velden in en geef jouw voorkeursdatum door. Als er op de betreffende dag nog een plekje vrij is in onze agenda, sturen wij jou een afspraakbevestiging. Zit onze agenda vol? Dan neemt Brides by Fem contact met jou op om een andere datum te vinden voor een bezoek aan onze bruidszaak.

Pasafspraak

Alle spotlights op jou!

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.

Pasafspraak

Alle spotlights op jou!

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.

Pasafspraak

Alle spotlights op jou!

Profiteer van onze uitgebreide collectie van de nieuwste modellen van bekende merken.

Maak direct een pasafspraak en laat je exclusief bedienen.