Haaraccessoires

Haaraccessoires zijn vaak niet het eerste waar je als aanstaande bruid aan denkt bij het treffen van de voorbereidingen voor jouw huwelijk. De meeste aandacht gaat vaak uit naar het vinden van een droomjurk en bijpassende bruidsaccessoires. Toch moet je haaraccessoires niet vergeten. Hiermee maak je jouw trouwjurk namelijk echt helemaal af. Ben je op zoek naar een leuke accessoire die je tijdens het huwelijk in jouw haar kunt dragen? Bekijk dan snel het assortiment van Brides by Fem.

Een haaraccessoire kan er op de foto nog zo leuk uitzien, maar dit biedt geen garantie dat dit in het echt ook zo is. Reden genoeg om accessoires voor in het haar met eigen ogen te aanschouwen. Maak daarom een pasafspraak bij Brides by Fem. Je kunt de accessoires voor in het haar dan direct uitproberen. Hierdoor zie je meteen welke haaraccessoires het beste bij jouw trouwjurk passen.

Verschillende accessoires voor in jouw haar

Ben je benieuwd naar de haaraccessoires die Brides by Fem verkoopt? Bekijk dan het grote aanbod accessoires op onze website. Wanneer je hier filtert op haaraccessoires, zie je meteen wat er allemaal mogelijk is. Zodra je deze filter hebt toegepast, blijven er nog steeds een aantal sieraden voor in jouw haar over. Om je te helpen een keuze te maken, lichten we de verschillende opties hieronder kort toe.

 1. Tiara
  In het assortiment van Brides by Fem kom je onder meer verschillende soorten tiara’s tegen. Doordat deze haaraccessoires verkrijgbaar zijn in verschillende stijlen, is er voor iedere trouwjurk wel een geschikte tiara te vinden.
 2. Speld
  Sommige bruiden vinden een tiara wat te veel van het goede. Geldt dit ook voor jou? Dan is een haarspeld van Brides by Fem het overwegen waard. Dit accessoire heeft namelijk een ingetogen uitstraling.
 3. Bloem
  Veel bruiden kiezen voor een bruidsbloem als haaraccessoire. Niet gek, want hiermee zorg je voor een romantische uitstraling. Brides by Fem verkoopt bruidsbloemen in verschillende soorten en maten. Hierdoor is er voor iedere bruid wel een geschikt exemplaar te vinden.
 4. Kam of clip
  Tot slot kom je in ons assortiment ook verschillende kammen en clips tegen. Deze haaraccessoires worden door veel bruiden gedragen tijden hun grote dag. In de bruidswinkels van Brides by Fem kom je kammen en clips in diverse stijlen tegen, waardoor er ongetwijfeld eentje te vinden is die perfect bij jouw trouwjurk past.

Merken waarvan Brides by Fem haaraccessoires verkoopt

In de winkels van Brides by Fem kom je een groot en divers assortiment haaraccessoires tegen. We gaven je net al een inkijkje in de verschillende soorten sieraden voor in het haar die wij verkopen. Toch is het niet zo dat onze haaraccessoires alleen in stijl van elkaar verschillen. Nee, want wij vertegenwoordigen namelijk meerdere grote bruidsmerken. Vandaar dat je haaraccessoires van verschillende merken kunt kopen in de bruidsmodewinkel van Brides by Fem. Dit is je mogelijk al opgevallen als je op onze site gefilterd hebt op haaraccessoires. Je komt dan namelijk accessoires van de bekende merken Poirier en Abrazi tegen.

Eerlijk en oprecht advies van onze professionals

Sommige aanstaande bruiden onderschatten het belang van een haaraccessoire. Met een sieraad in jouw haar maak je jouw trouwjurk namelijk echt helemaal compleet. Wil je haaraccessoires kopen? Maak dan een pasafspraak in de bruidswinkel van Brides by Fem. Je wordt dan ruim twee uur begeleid door één van onze professionele verkoopstylisten. Wij luisteren eerst naar jouw wensen en gaan vervolgens op zoek naar haaraccessoires die hieraan voldoen.

In de bruidswinkel van Brides by Fem kun je de verschillende haaraccessoires met eigen ogen aanschouwen. Hier blijft het niet bij, want je kunt ze ook direct passen. Grote voordeel hiervan is dat je beter in kunt schatten welk sieraad voor in het haar jou het beste staat. Je bent niet op jezelf aangewezen, want onze verkoopstylisten helpen je. Zij geven namelijk eerlijk en oprecht advies over de verschillende accessoires die je uitprobeert. Hierdoor ga je uiteindelijk naar huis met het mooiste haaraccessoire.

Vind jouw droomtrouwjurk bij Brides by Fem

Heb je jouw droomtrouwjurk nog niet gevonden? Dan kun je ook een pasafspraak maken bij Brides by Fem. Wij hebben namelijk een groot en divers assortiment trouwjurken. Wanneer je een mooie trouwjurk gevonden hebt, kun je direct bruids- en haaraccessoires passen. Doordat je de jurk draagt, zie je meteen welke accessoires hier wel en niet mee matchen. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om de mooiste accessoires voor jouw grote dag te vinden.

Haaraccessoires passen in Groningen, Drenthe en Friesland
Woon je in het noorden van Nederland en wil je haaraccessoires passen? Denk dan niet direct dat je hiervoor naar het westen van het land moet. Nee, want inwoners van Groningen, Drenthe en Friesland kunnen namelijk haaraccessoires passen in de buurt. Brides by Fem heeft immers een bruidswinkel in Roden. De centrale ligging van deze winkel zorgt ervoor dat inwoners van Groningen, Drenthe en Friesland hem makkelijk en snel kunnen bereiken. Hierdoor is het niet nodig om stad en land af te reizen om haarsieraden te vinden voor jouw bruiloft.

Maak online een pasafspraak

Wil je graag langskomen in de winkel van Brides by Fem in Roden? Maak dan eerst een pasafspraak. Dit kun je het beste doen via onze website. Hier vind je namelijk en button met ‘Maak pasafspraak’. Als je hierop klikt, word je doorgestuurd naar een formulier. Hier vul je jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Daarna kies je of je wilt passen in Roden. Vervolgens geef je jouw voorkeursdatum voor de pasafspraak aan.

Bij het maken van de pasafspraak kun je eventueel een bericht meesturen. Hierin kun je bijvoorbeeld jouw wensen en voorkeuren aangeven. Klik vervolgens op ‘versturen’ en wij ontvangen jouw verzoek binnen de kortste keren. Brides by Fem kijkt of er op jouw voorkeursdatum nog een gaatje in de agenda is. Als dit het geval is, ontvang je van ons een bevestiging van de pasafspraak. Mocht de voorkeursdatum al vol zijn, dan gaan we samen met jou op zoek naar een nieuwe datum.

Maak een pasafsraak

FTS_4970
 • Grootste collectie van Noord Nederland
 • Persoonlijke verkoopstylist
 • Onbeperkt koffie, thee & sweets
 • Warme en ontspannen sfeer
 • Geslaagd? Na afloop nog even nazitten in een nabijgelegen restaurant
cbw erkent