Lillian West

Wie op zoek is naar een  trouwjurk, ontdekt al snel dat de mogelijkheden nagenoeg eindeloos zijn. Je kunt onder meer uit een groot aantal merken kiezen. Eén van de merken die zich toelegt op trouwjurken is Lillian West. Door hun ontwerp en de kwaliteit trouwen bruiden maar wat graag in een jurk van dit merk. Brides by Fem is zich hier maar al te goed bewust van. Vandaar dat je in onze bruidswinkel in Roden een groot aantal trouwjurken van Lillian West tegenkomt.

Een trouwjurk koop je niet alleen op basis van uitstraling. Nee, want de jurk moet namelijk ook fijn zitten. Reden genoeg om een bruidsjurk van Lillian West pas te kopen nadat je deze gepast hebt. Wil je de verschillende trouwjurken van dit merk passen? Maak dan een pasafspraak bij Brides by Fem. Onze verkoopstylisten helpen jou namelijk maar wat graag om de perfecte jurk van Lillian West voor jouw grote dag te vinden.

Filter

Prijsrange

Merk

Halslijn

Kenmerken

Silhouet

Stijl

Filter

Prijsrange

Merk

Halslijn

Kenmerken

Silhouet

Stijl

Maak een pasafsraak

FTS_4970
  • Grootste collectie van Noord Nederland
  • Persoonlijke verkoopstylist
  • Onbeperkt koffie, thee & sweets
  • Warme en ontspannen sfeer
  • Geslaagd? Na afloop nog even nazitten in een nabijgelegen restaurant
cbw erkent

Voor iedere aanstaande bruid een geschikte jurk van Lillian West

Bruiden die op zoek zijn naar een trouwjurk, kunnen niet om de jurken van Lillian West heen. Dit merk is sinds jaar en dag namelijk een bekende naam in de bruidsmodewereld. Lillian West is overigens een merk dat onderdeel uitmaakt van Justin Alexander, een merk dat al sinds 1946 actief is in de wereld van bruidsmode. Lillian West onderscheidt zich overigens op verschillende vlakken van Justin Alexander en de andere merken die hiertoe behoren. Zo staan eigenzinnige en romantische details bijvoorbeeld centraal in de collectie bruidsjurken van Lillian West. Hierdoor voelt iedere bruid zich chic als zij zo’n jurk draagt op haar grote dag.

Wie denkt dat er slechts een beperkt aantal trouwjurken van Lillian West zijn, heeft het mis. Door de jaren heen zijn er namelijk talloze jurken ontworpen. In de bruidswinkel van Brides by Fem in Roden kom je nagenoeg alle populaire trouwjurken van dit merk tegen. Om het jou makkelijker te maken een jurk te kiezen bieden wij jou de mogelijkheid om verschillende trouwjurken van Lillian West te passen. Je ziet zo niet alleen of een jurk jou staat, maar je ervaart ook hoe hij zit. Ondanks dat dit laatste een belangrijk aandachtspuntje is, wordt dit vaak vergeten. Zonde, want je draagt een jurk van Lillian West namelijk de hele dag.

De trouwjurken van Lillian West die je in de bruidswinkel van Brides by Fem tegenkomt, verschillen in veel opzichten van elkaar. Zo richt dit merk zich niet alleen tot slanke bruiden. Nee, want ook bruiden met een grotere maat kunnen een trouwjurk van Lillian West kopen. De maat is overigens niet het enige waarin de jurken van elkaar verschillen. Nee, want er zit namelijk ook verschil in het model en de stijl van de jurken. Daarnaast worden de bruidsjurken van Lillian West gemaakt van diverse materialen. Kortom: de keuze is reuze als je kiest voor een trouwjurk van dit merk.

Wij helpen jou de perfecte trouwjurk te vinden

Op het gebied van trouwjurken heb je behoorlijk wat te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld jurken van verschillende merken kopen. Is jouw keuze op Lillian West gevallen? Verwacht dan niet dat het er veel makkelijker op wordt. Nee, want er zijn namelijk talloze bruidsjurken te koop van dit merk. Om het jou allemaal wat makkelijker te maken, biedt Brides by Fem jou de helpende hand. Maak je een pasafspraak in onze bruidswinkel in Roden? Dan helpt één van onze verkoopmedewerkers jou om de mooiste Lillian West trouwjurk voor jouw bruiloft te vinden.

Als je op de afgesproken datum in onze winkel komt, ontvangt Brides by Fem jou met open armen. Onze medewerkers horen allereerst jouw wensen aan en gaan vervolgens op zoek naar bruidsjurken van Lillian West die hierop aansluiten. Je kunt de jurken vervolgens in alle rust bekijken. Hier blijft het niet bij, want wij bieden jou namelijk ook de mogelijkheid om ze te passen. Hierdoor zie je met eigen ogen hoe een trouwjurk van dit merk jou staat en bovendien ervaar je hoe de jurk zit. Wij geven jou eerlijk en oprecht advies over de jurken die je past. Op deze manier wordt het een stuk makkelijker om de perfecte jurk voor jouw trouwdag te vinden.

Zoek je – naast een trouwjurk – ook nog bruidsaccessoires? Ook dan ben je bij Brides by Fem aan het juiste adres. In onze bruidswinkel in Roden kom je namelijk sluiers, sieraden, haaraccessoires, sjaals, stola’s en bruidsschoenen tegen. Als je een pasafspraak gemaakt hebt, mag je deze accessoires gelijktijdig met de verschillende jurken passen. Zodoende ervaar je direct of bruidsaccessoires en jouw trouwjurk met elkaar matchen.

Lilian West trouwjurk kopen in Groningen, Drenthe en Friesland

Bruiden uit Groningen, Drenthe of Friesland denken soms dat zij een grote afstand af moeten leggen als zij een trouwjurk van Lillian West willen kopen. Toch is dit niet het geval. Je kunt namelijk een bezoek brengen aan Brides by Fem in Roden. Onze bruidswinkel ligt op de provinciegrens van Drenthe en Groningen. Inwoners van deze provincies zijn hierdoor binnen de kortste keren bij onze winkel. Dit geldt overigens ook voor inwoners van Friesland. De winkel van Brides by Fem ligt namelijk op kleine afstand van de Friese grens.

Wie een bezoek brengt aan onze winkel, hoeft niet bang te zijn dat het aanbod tegenvalt. Je vindt bij ons namelijk talloze jurken van Lillian West. Daarnaast kom je in onze bruidswinkel nog allerlei andere bekende merken uit de bruidsmodewereld tegen. Brides by Fem verkoopt bijvoorbeeld ook trouwjurken van Adore by Justin Alexander, Justin Alexander, Maggie Sottero, Morilee, Pronovias, Sincerity en White One. Daarnaast kom je in onze winkel een groot aantal bruidsaccessoires tegen.

Pasafspraak maken bij Brides by Fem

Wil je per se in een trouwjurk van Lillian West trouwen? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat je eerst verschillende jurken van dit merk wilt passen voordat je de knoop doorhakt. Maak daarom een pasafspraak bij Brides by Fem. Als je op de afgesproken dag naar de winkel komt, staat er ruim 2,5 uur één van onze professionele verkoopmedewerkers tot jouw beschikking. Samen met hem/haar ga je op zoek naar de perfecte trouwjurk.

Wil je graag een pasafspraak maken? Dat kan makkelijk en snel via de website van Brides by Fem. Laat hier simpelweg jouw gegevens achter en verstuur jouw verzoek. Wij bekijken vervolgens wat de mogelijkheden zijn op jouw voorkeursdatum. Is er plek vrij? Dan bevestigen wij jouw afspraak. Als dit niet het geval is, neemt Brides by Fem contact met jou op om een nieuwe datum te vinden.