Maggie Sottero

Het vinden van de perfecte trouwjurk is geen gemakkelijke opgave. Dit komt onder meer doordat je nogal wat te kiezen hebt op het gebied van bruidsjurken. Je kunt namelijk trouwjurken van een groot aantal merken kopen. Maggie Sottero is één van de merken waaruit je kunt kiezen. De jurken van dit merk staan bekend om sierlijke uitstraling. Wil je trouwjurk van Maggie Sottero kopen? Bekijk dan het assortiment van Brides by Fem. Wij verkopen namelijk verschillende bruidsjurken van dit merk.

Een bruidsjurk koop je niet zonder dat je deze gepast hebt. Je wilt immers wel weten hoe de jurk jou staat en of hij fijn zit. Maak daarom een pasafspraak bij Brides by Fem. In onze bruidswinkel in Roden heb je namelijk alle gelegenheid om verschillende trouwjurken van Maggie Sottero te passen. Onze professionele verkoopmedewerkers geven jou eerlijk en objectief advies, zodat je uiteindelijk met de mooiste trouwjurk huiswaarts keert.

Filter

Prijsrange

Merk

Halslijn

Kenmerken

Silhouet

Stijl

Filter

Prijsrange

Merk

Halslijn

Kenmerken

Silhouet

Stijl

Maak een pasafsraak

FTS_4970
  • Grootste collectie van Noord Nederland
  • Persoonlijke verkoopstylist
  • Onbeperkt koffie, thee & sweets
  • Warme en ontspannen sfeer
  • Geslaagd? Na afloop nog even nazitten in een nabijgelegen restaurant
cbw erkent

Groot en divers assortiment Maggie Sottero trouwjurken

Ben je groot voorstander van een romantische bruiloft? Dan zoek je ongetwijfeld een jurk die hierop aansluit. Wat dat betreft is een trouwjurk van Maggie Sottero een uitstekende keuze. Dit merk is sinds 1997 actief in de bruidsmodewereld. Maggie Sottero – naar wie het merk vernoemd is – bood destijds een elegante en betaalbare trouwjurk aan met een couture-rand. Dit bleek een gat in de markt, waardoor het merk alsmaar groter en groter werd. Inmiddels is het één van de grootste en bekendste merken in de bruidsmodewereld.

Om met de trends mee te gaan, ontwikkelde Maggie Sottero door de jaren heen talloze nieuwe trouwjurken. Dit heeft er inmiddels toe geleid dat je een groot aantal jurken van dit merk kunt kopen. Wie een bezoekje brengt aan de bruidswinkel van Brides by Fem in Roden valt dit snel genoeg op. Hier kom je namelijk diverse trouwjurken van Maggie Sottero tegen. Wil je per se in een jurk van dit merk trouwen? Dan maakt het grote aanbod het er niet makkelijker op om de perfecte trouwjurk te vinden. Gelukkig kun je bij Brides by Fem verschillende Maggie Sottero bruidsjurken passen. Grote voordeel hiervan is dat je ziet hoe een jurk jou staat en of hij comfortabel zit.

Trouwjurken van Maggie Sottero vertonen veel overeenkomsten. Als je de jurken beter bestudeert, valt het je waarschijnlijk al snel op dat ze op veel punten van elkaar verschillen. Zo zijn bruidsjurken van dit merk onder meer verkrijgbaar in een groot aantal modellen en stijlen. Hierdoor is de kans groot dat jouw perfecte jurk er tussen zit. Er zit overigens ook verschil in de stoffen waarvan Maggie Sottero trouwjurken gemaakt zijn. Eén van de belangrijkste overeenkomsten van de jurken van dit merk is dat ze stuk voor stuk een perfecte pasvorm hebben. Hierdoor komt jouw figuur goed tot uiting als je trouwt in een jurk van Maggie Sottero.

Onze professionele verkoopstylisten staan jou bij

Brides by Fem verkoopt een groot aantal trouwjurken van Maggie Sottero. Dit kan het vinden van de perfecte bruidsjurk tot een behoorlijke opgave maken. Maak je een pasafspraak in onze bruidswinkel in Roden? Dan hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Onze professionele verkoopstylisten staan jou namelijk bij in de zoektocht naar een Maggie Sottero trouwjurk. Wanneer je op de afgesproken datum in onze winkel arriveert, horen we allereerst jouw wensen aan. Na dit gesprek gaan wij op zoek naar trouwjurken die hieraan voldoen. Je krijgt de jurken allereerst te zien. Kunnen ze jouw goedkeuring verdragen? Dan mag je de verschillende Maggie Sottero jurken direct passen.

Bij het passen van trouwjurken laat Brides by Fem jou niet aan je lot over. Nee, want wij ondersteunen jou waar mogelijk. Zo helpen we je bijvoorbeeld met het aan- en uittrekken van de jurken. Hier houdt het niet bij op, want wij geven jou namelijk ook eerlijk en oprecht advies over de Maggie Sottero trouwjurken die je past. Zijn wij van mening dat een jurk jou niet goed staat? Dan geven we dit aan. Dit doen we zelfs als je zelf helemaal weg bent van de jurk. Ons doel is immers om jou te helpen de perfect Maggie Sottero trouwjurk voor jouw grote dag te vinden.

Wil je jouw trouwjurk helemaal compleet maken? Dan zoek je mogelijk ook nog naar bijpassende accessoires. Deze vind je eveneens in onze bruidswinkel in Roden. Naast trouwjurken verkopen wij namelijk ook haaraccessoires, sluiers, sieraden, bruidsschoenen, stola’s en sjaals. Brides by Fem biedt jou de mogelijkheid om bruidsaccessoires tegelijkertijd met verschillende trouwjurken te passen. Op deze manier ervaar je snel genoeg met welke jurk(en) de accessoires het beste matchen. Uiteraard staan onze verkoopstylisten jou ook bij in het kiezen van de perfecte bruidsaccessoires.

Maggie Sottero bruidsjurk kopen in Groningen, Drenthe of Friesland

Woon je in Groningen, Drenthe of Friesland? Dan denk je mogelijk dat je naar de Randstand af moet reizen om en Maggie Sottero trouwjurk te kopen. Zonde, want dit is niet nodig. Je kunt jurken van dit merk namelijk ook een stuk dichter bij huis kopen. In de bruidswinkel van Brides by Fem in Roden worden namelijk ook Maggie Sottero bruidsjurken verkocht. Door de centrale ligging is onze winkel goed bereikbaar. Leek ligt immers op de provinciegrens van Groningen en Drenthe en in de buurt van de grens met Friesland. Hierdoor hoef je niet urenlang in de auto te zitten als je op zoek bent naar Maggie Sottero trouwjurken.

Wie een bezoek brengt aan onze bruidswinkel in Roden krijgt hier geen spijt van. Brides by Fem heeft namelijk een groot en divers assortiment Maggie Sottero trouwjurken. Bovendien verkopen we een bruidsjurken van allerlei andere merken. Zo bieden wij ook jurken aan van Adore by Justin Alexander, Justin Alexander, Lillian West, Morilee, Pronovias, Sincerity en White One. Je bent bij ons overigens niet alleen aan het juiste adres voor trouwjurken. Brides by Fem heeft namelijk ook een groot en divers assortiment bruidsaccessoires.

Trouwjurken passen? Maak een pasafspraak bij Brides by Fem

Ben je benieuwd hoe een trouwjurk van Maggie Sottero jou staat? Maak dan een pasafspraak bij Brides by Fem. Je hebt dan namelijk de gelegenheid om verschillende jurken van dit merk te passen in onze bruidswinkel in Roden. Een pasafspraak maken kan makkelijk en snel via onze website. Je vult hier jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer in. Daarnaast geef je jouw voorkeursdatum door. Is er nog een plekje vrij op de dag die je hebt doorgegeven? Dan sturen wij jou een bevestiging. Als onze agenda al vol zit, neemt Brides by Fem contact met jou op alsnog een pasafspraak te maken.