Mori Lee

Trouwjurken zijn vandaag de dag te koop in allerlei soorten en maten. Dit is overigens niet het enige waarin de jurken van elkaar verschillen. Nee, want er zijn namelijk ook verschillende merken die bruidsjurken ontwerpen. Morilee is een voorbeeld van zo’n merk. De jurken van dit merk kenmerken zich door hun moderne en elegante details. Wil je een Morilee trouwjurk kopen? Bekijk dan het assortiment van Brides by Fem. In onze bruidswinkel in Roden verkopen wij namelijk een groot aantal jurken van dit merk.

Wil je weten hoe een Morilee trouwjurk jou staat? Maak dan een pasafspraak bij Brides by Fem. Op deze manier ondervind je aan den lijve of zo’n jurk iets voor jouw trouwdag is. Door de jurk te passen ervaar je bovendien of hij fijn zit. Wie een pasafspraak maakt in onze bruidswinkel, wordt ruim 2,5 uur bijgestaan door één van onze professionele verkoopstylisten. Hierdoor is de kans groot dat je uiteindelijk met de mooiste Morilee bruidsjurk naar huis gaat.

Filter

Prijsrange

Merk

Halslijn

Kenmerken

Silhouet

Stijl

Filter

Prijsrange

Merk

Halslijn

Kenmerken

Silhouet

Stijl

Maak een pasafsraak

FTS_4970
  • Grootste collectie van Noord Nederland
  • Persoonlijke verkoopstylist
  • Onbeperkt koffie, thee & sweets
  • Warme en ontspannen sfeer
  • Geslaagd? Na afloop nog even nazitten in een nabijgelegen restaurant
cbw erkent

Trouwjurken voor iedere bruid

Morilee ontwerpt al meer dan 60 jaar trouwjurken. Vandaar dat het inmiddels een groot en bekend merk is binnen de bruidsmodewereld. Niet gek dat veel bruiden op de mooiste dag van hun leven een Morilee trouwjurk dragen. Uiteraard kies je niet alleen voor dit merk vanwege de ruime ervaring binnen de bruidsmodewereld. Gelukkig zijn er nog genoeg andere redenen om een jurk van dit merk te kopen. Eén van de belangrijkste doelen van Morilee is namelijk om de allermooiste jurken te ontwerpen voor jouw trouwdag. Hierdoor is de kans groot dat jouw perfecte jurk ontworpen is door dit merk.

Door de jaren heen heeft Morilee talloze bruidsjurken ontworpen. Het aanbod is hierdoor alsmaar groter en groter geworden. Ben je op zoek naar een jurk van dit merk? Verwacht dan niet dat je er binnen de kortste keren eentje gevonden hebt. Nee, want trouwjurken van Morilee verschillen namelijk op verschillende punten van elkaar. Zo zijn de jurken bijvoorbeeld verkrijgbaar in een groot aantal stijlen. Je kunt onder meer een bohemian, traditionele of wijde trouwjurk kopen. Daarnaast heeft Morilee een groot aantal strakke trouwjurken ontworpen, waarin jouw figuur goed tot uiting komt.

Omdat Morilee jarenlange ervaring heeft in de bruidsmodewereld en prachtige trouwjurken ontwerpt, vertegenwoordigt Brides by Fem dit merk met trots. In onze bruidswinkel in Roden kom je dan ook een groot aantal trouwjurken van dit merk tegen. Wij verkopen niet alleen trouwjurken van Morilee in verschillende stijlen, maar ook in diverse maten. Zowel bruiden met een slank postuur als bruiden met een grotere maat vinden bij ons de perfecte trouwjurk. Naast het grote assortiment biedt Brides by Fem jou ook de mogelijkheid om Morilee bruidsjurken te passen. Op deze manier zie en ervaar je of een jurk van dit merk iets voor jou is.

Bij Brides by Fem ga je altijd met de perfecte trouwjurk naar huis

Brides by Fem heeft een groot en divers assortiment Morilee trouwjurken. Ondanks dat het hier om een specifiek merk gaat, betekent dit niet dat het vinden van een bruidsjurk een gemakkelijke opgave is. Nee, want Morilee heeft door de jaren heen namelijk allerlei verschillende trouwjurken ontworpen. Daarom biedt Brides by Fem jou de helpende hand. Maak je een pasafspraak in onze bruidswinkel in Roden? Dan staat er op de afgesproken dag ruim 2,5 uur één van onze professionele verkoopstylisten tot jouw beschikking.

Bij Brides by Fem staat de klant altijd centraal. Wij sturen niet direct aan op verkoop, maar denken met de bruid mee. Vandaar dat we alle tijd voor jou nemen. Vind je meerdere Morilee trouwjurken mooi? Dan mag je ze bij ons stuk voor stuk passen. Je staat er niet alleen voor, want wij ondersteunen jou namelijk zo goed mogelijk. Onze verkoopstylisten geven je onder meer eerlijk en oprecht advies over de bruidsjurken van Morilee die je past. Hierdoor verzekeren wij jou dat je altijd met de perfecte trouwjurk naar huis gaat.

In onze bruidswinkel in Roden kun je overigens niet alleen trouwjurken kopen. Nee, wat wij bieden ook een groot aantal bruidsaccessoires aan. Welke accessoires je zoal tegenkomt bij Brides by Fem? Onder meer haaraccessoires, sluiers, sieraden, bruidsschoenen, stola’s en sjaals. Voordat je deze koopt, wil je uiteraard eerst weten of de accessoires bij jouw Morilee jurk passen. Omdat wij ons hier maar al te goed bewust van zijn, bieden wij jou de mogelijkheid om bruidsaccessoires gelijktijdig met verschillende jurken te passen. Op deze manier zie je binnen een oogopslag welke accessoires wel en niet met jouw Morilee bruidsjurk matchen. Uiteraard geven onze verkoopstylisten jou niet alleen advies over de jurk, maar ook over de bruidsaccessoires.

Morilee trouwjurken passen in Groningen, Drenthe en Friesland

Wist je dat het niet nodig is om stad en land af te reizen als je op zoek bent naar een Morilee trouwjurk en in Groningen, Drenthe of Friesland woont? Inwoners van deze drie provincies kunnen namelijk terecht bij Brides by Fem. Je vindt onze bruidswinkel in de Groningse plaats Leek. Doordat deze plaats tegen de grens met Drenthe ligt, hoeven inwoners van Drenthe niet ver te reizen. Dit geldt overigens ook voor inwoners van Friesland. Leek ligt namelijk ook niet ver van de Friese provinciegrens af. Morilee trouwjurken kopen kan dus dichterbij dan je denkt.

Wil je een bezoek brengen aan onze bruidswinkel in Roden? Maak dan een pasafspraak voordat je langskomt. In dat geval plannen wij namelijk tijd voor jou in en staat één van onze verkoopstylisten ruim 2,5 uur tot jouw beschikking. Zij gaan – samen met jou – op zoek naar de perfecte jurk. Tijdens een pasafspraak bij Brides by Fem mag je verschillende bruidsjurken van Morilee aanpassen. Indien gewenst mag je tijdens de passessie ook bruidsaccessoires passen om te zien wat er wel en niet bij jouw jurk staat.

Maak makkelijk en snel een pasafspraak bij Brides by Fem

Wie Morilee jurken wil passen bij Brides by Fem, dient hier eerst een pasafspraak voor te maken. Dit kan makkelijk en snel via de speciale pagina op onze website. Je vult hier simpelweg jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres in. Heb je voorkeur voor en bepaalde datum? Dan kun je deze eveneens aan ons doorgeven. Nadat je jouw verzoek verstuurd hebt, kijken we of er nog een plekje vrij is op de datum die jouw voorkeur heeft. Als dit niet het geval is, neemt Brides by Fem contact met jou op om een andere datum te vinden. Is er nog wel plek? Dan sturen wij je binnen de kortste keren een afspraakbevestiging.