Pasafspraak maken

Kom ongedwongen passen in een professionele omgeving. Waar jij centraal staat en uitstekend geholpen wordt om jouw droomjurk te vinden.

DSC00659

Vol energie

Wij hebben er zin in!

  • Grootste collectie van Noord Nederland
  • Persoonlijke verkoopstylist
  • Onbeperkt koffie, thee en sweets
  • Warme en ontspannen sfeer
  • Geslaagd? Na afloop nog even nazitten in een nabijgelegen restaurant
cbw erkent

Hoe ziet een pasafspraak er uit?

Nadat wij jou en je entourage hartelijk welkom hebben geheten in de privépaskamer en hebben voorzien van koffie of thee, nemen we de tijd om je te leren kennen. Zo kunnen onze adviseuses al een goed beeld krijgen welke stijl trouwjurk bij jou en je trouwdag past. Dit is erg belangrijk om samen uiteindelijk de jurk van je dromen te vinden. De afspraak zal ongeveer 2,5 uur duren.

Ze neemt je mee de winkel in op zoek naar verschillende stijlen trouwjurken om er zeker van te zijn wat goed bij je past en welke jurk jou ‘hét’ moment bezorgd. Het komt toch vaak voor dat veel bruiden (denken te) weten welk silhouette het best bij ze past, maar uiteindelijk met een tótáál andere jurk naar huis gaan.

Door de privésfeer voel je je geborgen en kan het genieten beginnen.

Het kan best zijn dat de eerste jurk al een ‘wow’ effect creëert bij je entourage, maar het is waarschijnlijk ook de eerste keer dat ze jou in zo’n overweldigende witte jurk zien. Dat is altijd een magisch moment en roept veel emotie op. Na het passen van meerdere jurken zul je merken dat het makkelijker wordt onderscheid te maken en voel je het écht wanneer je dé jurk aanhebt. Dat is vaak een betoverend moment wat door ieder op eigen manier beleeft wordt.

Elke keer weer bezorgt dat moment ook ons nog altijd kippenvel, het blijft prachtig om te zien hoe de bruid staat te stralen in de jurk van haar dromen. Wat houden we toch van ons vak!

Uiteraard wordt daarna de precieze maat bepaald en de order verwerkt. Je krijgt een stofstaaltje mee voor het kiezen van de juiste kleur schoenen en natuurlijk als leidraad voor de bruidegom.

Een aantal weken voor je bruiloft zul je de eerste afspraak hebben met de coupeuse en zij zal je jurk perfect aanpassen op jouw figuur. Ook dan mag je 2 personen meenemen.

En dan; óp naar een prachtige bruiloft met een stralende bruid!

Vul het formulier in:    captcha

    Tot ziens!