Pronovias

Wil je in een exclusieve jurk trouwen? Dan is een trouwjurk van Pronovias ongetwijfeld iets voor jou. De jurken van dit merk staan bekend om hun goede pasvorm en mooie accenten. Daarbij komt dat ze gemaakt worden van de mooiste materialen. Vandaar dat veel bruiden maar wat graag in een jurk van Pronovias trouwen. Geldt dit ook voor jou? Bekijk dan het assortiment Pronovias bruidsjurken van Brides by Fem. In onze bruidswinkel in Roden kom je een groot aantal trouwjurken van dit merk tegen.

Pronovias is een bekende naam in de bruidsmodewereld. Toch koop je een jurk niet alleen maar vanwege de naam. Nee, want het is belangrijk dat hij jou mooi staat. Bovendien moet een trouwjurk lekker zitten. Op jouw bruiloft loop je er immers de hele dag in. Brides by Fem is zich hier bewust van. Daarom kun je bij ons Pronovias bruidsjurken passen. Lijkt dit jou wel wat? Wacht dan niet langer maar maak vandaag nog een pasafspraak bij Brides by Fem.

Filter

Prijsrange

Merk

Halslijn

Kenmerken

Silhouet

Stijl

Filter

Prijsrange

Merk

Halslijn

Kenmerken

Silhouet

Stijl

Maak een pasafsraak

FTS_4970
  • Grootste collectie van Noord Nederland
  • Persoonlijke verkoopstylist
  • Onbeperkt koffie, thee & sweets
  • Warme en ontspannen sfeer
  • Geslaagd? Na afloop nog even nazitten in een nabijgelegen restaurant
cbw erkent

Wat moet je weten over het merk?

Als jij je al enigszins verdiept hebt in de bruidsmodewereld, ben je ongetwijfeld ook trouwjurken van Pronovias tegengekomen. Dit merk heeft door de jaren heen namelijk bekendheid vergaard over de hele wereld. Pronovias komt van origine uit Barcelona. De Spaanse designer naar wie het merk vernoemd is, wordt gezien als één van de trendsetters in bruidsmode. Dit komt vooral vanwege het moderne design van de bruidsjurken. Doordat Pronovias al heel wat jaartjes meedraait in de bruidsmodewereld, zijn er inmiddels talloze jurken van dit merk te koop.

Bij Brides by Fem vind je een groot assortiment Pronovias trouwjurken
Hierboven haalden we al aan dat Pronovias door de jaren heen talloze trouwjurken ontworpen heeft. Dit is terug te zien in het assortiment van Brides by Fem. In onze bruidswinkel in Roden kom je namelijk een groot aantal trouwjurken van dit merk tegen. Denk overigens niet dat alle trouwjurken van Pronovias hetzelfde zijn, want dat is absoluut niet het geval. De jurken van dit merk zijn weliswaar allemaal wit, maar hier houden de overeenkomsten ook op. Dit valt je snel genoeg op als je een blik op het assortiment van Brides by Fem werpt.

Ben je op zoek naar een trouwjurk in een specifieke stijl? Grote kans dat je een Pronovias trouwjurk vindt die aan jouw verwachtingen voldoet. Dit merk verkoopt namelijk jurken in een groot aantal stijlen. Je kunt onder meer een romantische Pronovias trouwjurk kopen, maar ook voor een moderne of klassieke jurk kiezen. Daarnaast verkoopt Brides by Fem divers exclusieve Pronovias trouwjurken. Stel je geen al te hoge eisen aan een trouwjurk? Dan kun je voor één van de minimalistische jurken kiezen die door dit merk ontworpen is. Kortom: het moet wel heel raar lopen wil je bij Brides by Fem geen perfecte Pronovias bruidsjurk vinden voor jouw trouwdag.

Ga samen met onze verkoopstylisten op zoek naar de perfecte jurk

Doordat Pronovias door de jaren heen talloze trouwjurken ontworpen heeft, kom je in onze winkel een groot aantal jurken van dit merk tegen. Dit maakt het er niet makkelijker op om de perfecte jurk voor jouw bruiloft te vinden. Daarom kun je hier vast en zeker nog wel wat hulp bij gebruiken. Wat dat betreft ben je bij Brides by Fem aan het juiste adres. Maak je een pasafspraak in onze bruidswinkel in Roden? Dan helpen wij je namelijk om de perfecte jurk voor jouw grote dag te vinden.

Als je op de afgesproken dag naar onze bruidswinkel komt, word je ontvangen door één van onze professionele verkoopstylisten. Hij of zij knoopt eerst een gesprek met jou aan om te achterhalen wat jouw wensen zijn voor wat betreft de trouwjurk. Brides by Fem zoekt vervolgens meerdere jurken uit die aan jouw wensen voldoen. Uiteraard help je hier zelf een handje bij, zodat uiteindelijk alleen de mooiste trouwjurken over blijven. Twijfel je? Geen probleem, want je mag bij ons alle jurken aanpassen. Op deze manier zie je niet alleen of Pronovias trouwjurken jou staan, maar ervaar je ook direct of ze lekker zitten.

Brides by Fem weet maar al te goed dat een trouwjurk niet compleet is zonder bruidsaccessoires. In onze bruidswinkel in Roden vind je dan ook een groot aantal haaraccessoires, sluiers, sieraden, stola’s, sjaals en bruidsschoenen. Op deze manier kun je jouw jurk helemaal compleet maken. Uiteraard mag je bruidsaccessoires samen met een jurk passen. Onze professionele verkoopstylisten geven jou eerlijk en oprecht advies, zowel over de bruidsaccessoires als de Pronovias trouwjurken. Hierdoor weet je zeker dat je met de mooiste jurk en accessoires naar huis gaat.

Pronovias trouwjurk kopen in Groningen, Drenthe of Friesland

Woon je in één van de drie noordelijke provincies en wil je graag trouwen in een Pronovias trouwjurk? Dan denk je mogelijk dat je hiervoor naar de andere kant van het land moet. Dit is een optie, maar noodzakelijk is het zeker niet. In het Groningse Leek worden namelijk meerdere jurken van dit merk verkocht. Hier is de bruidswinkel van Brides by Fem gevestigd. Onze winkel ligt tegen de provinciegrens met Drenthe aan, waardoor hij voor inwoners van beide provincies goed bereikbaar is. Leek ligt bovendien in de buurt bij de Friese provinciegrens. Hierdoor zijn ook inwoners uit Friesland binnen de kortste keren bij onze bruidswinkel.

Maak direct een pasafspraak

Een bruidsjurk moet er niet alleen mooi uitzien, maar hij moet ook lekker zitten. Daarom koop je zo’n jurk niet zonder hem te passen. Brides by Fem biedt jou de mogelijkheid om verschillende Pronovias trouwjurken te passen. Onze professionele verkoopstylisten ondersteunen jou hierbij. Zo helpen zij jou onder meer bij het aan- en uittrekken van de jurken. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Maak dan vandaag nog een pasafspraak bij Brides by Fem.

Wil je een pasafspraak maken? Dan hoef je hier niet veel moeite voor te doen. Nee, want dit kan makkelijk en snel via onze website. Op de speciale pagina vragen wij jou de nodige gegevens in te vullen. Wij hebben onder meer jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres nodig. Desgewenst kun je ook een voorkeursdatum doorgeven. Heeft Brides by Fem op de betreffende dag nog een gaatje vrij in de agenda? Dan kun je op deze dag Pronovias trouwjurken bij ons komen passen. Je ontvangt dan een afspraakbevestiging van ons. Als jouw voorkeursdatum al is volgeboekt, nemen wij contact met je op om een andere datum te plannen.