Sluiers

Een sluier wordt niet altijd direct bij een trouwjurk gekocht. Vaak is het voor de bruid al moeilijk genoeg om een trouwjurk te kiezen. Voor sommige aanstaande bruiden is dit geen probleem, terwijl anderen een jurk zonder sluiter niet compleet vinden. Behoor jij tot deze laatste groep? Koop dan later een sluier bij jouw trouwjurk. Wie op zoek is naar sluiers, is bij Brides by Fem aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk sluiers in allerlei soorten en maten. Hierdoor is er voor iedere bruid wel een geschikte sluier te vinden.

Wil je sluiers kopen? Dan is het belangrijk dat jurk en sluier met elkaar matchen. Om te voorkomen dat je de verkeerde sluier koopt, maak je een pasafspraak bij Brides by Fem. In onze bruidswinkel kun je namelijk niet alleen trouwjurken passen, maar ook sluiers. Je kunt een sluier en jurk bovendien tegelijkertijd passen. Hierdoor zie je in één oogopslag of je de jurk en sluier op jouw grote dag samen kunt dragen. Onze verkoopstylisten helpen jou om de mooiste sluier te vinden.

Groot en divers assortiment sluiers

Sommige aanstaande bruiden denken dat sluiers niet veel van elkaar verschillen, maar dit is een misvatting. Als je een blik werpt op de sluiers van Brides by Fem valt het je snel genoeg op dat deze bruidsaccessoires allemaal anders zijn. Zo heeft niet iedere sluier dezelfde lengte. In onze bruidswinkel kun je namelijk lange en korte sluiers kopen. De lange varianten slepen over de grond. Ben je hier geen fan van? Kies dan voor een korte sluier van Brides by Fem. Door de beperkte lengte hoef je niet bang te zijn dat deze sluier de grond raakt.

De lengte is overigens niet het enige waarin onze sluiers van elkaar verschillen. Er zit namelijk ook verschil in de stof waarvan deze bruidsaccessoires gemaakt zijn. Daarnaast verkoopt Brides by Fem sluiers in verschillende stijlen. Dit maakt dat wij een groot en divers assortiment sluiers hebben. Ben je op zoek naar zo’n bruidsaccessoire? Kom dan langs in onze bruidswinkel. Hier slaag je hoe dan ook voor de sluier en haaraccessoire.

Sluiers van verschillende merken

Net als voor onze trouwjurken, trouwaccessoires en haaraccessoires geldt, verkopen wij ook sluiers van verschillende merken. In onze bruidswinkel kun je sluiers van twee verschillende merken kopen, namelijk Poirier – het grootste bruidsaccessoires-merk van Europa – en Bianco Evento. Deze merken hebben hun sporen in de bruidsmode inmiddels dubbel en dwars verdiend, waardoor wij ze maar wat graag vertegenwoordigen en aanbieden in onze bruidswinkel. Ondanks dat het hier om ‘slechts’ twee merken gaat, hoef je niet bang te zijn dat je weinig keuze hebt. In onze winkel kom je namelijk meerdere sluiers van beide merken tegen.

Onze verkoopstylisten helpen jou de perfecte sluier te vinden

Vanwege het grote aanbod is het geen gemakkelijke opgave om de mooiste sluier voor jouw trouwjurk te vinden. Kom je er niet meer uit? Brides by Fem biedt jou graag de helpende hand. Onze professionele verkoopstylisten gaan namelijk samen met jou op zoek naar de beste sluier. Als je hier gebruik van wilt maken, maak je een pasafspraak bij Brides by Fem. Je komt op de gewenste datum naar onze bruidswinkel en wordt hier ruim twee uur begeleid door één van onze specialisten.

Waar veel andere bruidswinkels vaak direct sturen op verkoop, is dit bij Brides by Fem niet het geval. Aanstaande bruiden staan bij ons namelijk centraal en wij nemen hier alle tijd voor. Zo heb je bij ons de mogelijkheid om verschillende sluiers – al dan niet samen met jouw trouwjurk – te passen. Op deze manier kun je zelf ervaren of een sluier staat of niet. Je hoeft niet alleen te beslissen, want onze verkoopstylisten geven hun eerlijke en oprechte mening over de sluier en/of trouwjurk. Hierdoor weet je zeker dat je uiteindelijk de mooiste sluier voor jouw trouwjurk vindt.

Sluiers kopen in Groningen, Drenthe en Friesland

Woon je in Groningen, Drenthe of Friesland? Denk dan niet dat je naar het zuiden of westen van het land af moet reizen om sluiers te kopen. Nee, want je kunt deze bruidsaccessoires een stuk dichter bij huis halen. Brides by Fem heeft namelijk een bruidswinkel in het Groningse Roden. Grote voordeel hiervan is dat inwoners van Groningen, Drenthe en Friesland niet ver voor hoeven reizen om een sluier te kopen.

Je hoeft bovendien niet bang te zijn dat de keuze hier beperkt is. In de bruidswinkel van Brides by Fem in Roden vind je namelijk een groot en divers assortiment sluiers. Hierdoor slaagt vrijwel iedere bruid erin om een sluier te vinden die matcht met haar trouwjurk. In onze bruidswinkels kun je overigens niet alleen maar sluiers kopen. Wij bieden namelijk ook trouwjurken, haaraccessoires, sieraden, schoenen, stola’s, sjaals en andere bruidsaccessoires aan.

Redenen om sluiers bij Brides by Fem te kopen

Wie op zoek is naar een sluier om een trouwjurk compleet te maken, kan hiervoor bij verschillende bruidsmode winkels terecht. Daarom vraag jij je mogelijk af waarom je voor Brides by Fem kiest. Om jou te overtuigen, hebben wij een aantal redenen op een rijtje gezet om sluiers te kopen in onze bruidswinkel.

 • Groot en divers assortiment;
 • Begeleiding door oprechte en eerlijke verkoopstylisten;
 • Bruid staat centraal;
 • Ongedwongen sfeer;
 • Gezelligheid;
 • Centrale ligging;
 • Goede bereikbaarheid.

Maak direct een pasafspraak

Ben je overtuigd? Dan wil je de sluiers van Brides by Fem ongetwijfeld zo snel mogelijk komen passen. Wil je zeker weten dat we de tijd voor je hebben? Maak dan een pasafspraak. Wij reserveren dan een plekje voor jou in onze agenda, waardoor één van onze specialisten op de afgesproken dag tijd voor jou heeft.

Een pasafspraak maken is overigens zeer eenvoudig. Dit kun je namelijk rechtstreeks op onze website doen. Je geeft ons jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer door en laat weten of je langs wilt komen in onze bruidswinkel in Roden. Wij vragen je ook naar jouw voorkeursdatum. Als wij nog iets belangrijks moeten weten, kun je dit aangeven voordat je de afspraak verstuurt. Nadat wij jouw verzoek ontvangen hebben, kijken we wat er mogelijk is. Brides by Fem neemt vervolgens contact met jou op om de afspraak te bevestigen of om een andere datum te vinden.

Maak een pasafsraak

FTS_4970
 • Grootste collectie van Noord Nederland
 • Persoonlijke verkoopstylist
 • Onbeperkt koffie, thee & sweets
 • Warme en ontspannen sfeer
 • Geslaagd? Na afloop nog even nazitten in een nabijgelegen restaurant
cbw erkent