Stola's en sjaals

Stola’s en sjaals worden regelmatig door een bruid gedragen. Niet gek, want jouw trouwjurk krijgt door deze bruidsaccessoires nóg meer uitstraling. Bovendien kan zo’n bruidsaccessoire jouw lichaam warm houden. Benieuwd wat er mogelijk is op het gebied van stola’s en sjaals? Bekijk dan het assortiment van Brides by Fem. In onze bruidswinkel in Roden verkopen wij namelijk een groot aantal stola’s en sjaals.

Stola’s en sjaals moeten met jouw trouwjurk matchen. Daarom is het belangrijk om de jurk en stola’s en sjaals gelijktijdig te passen. Maak daarom een pasafspraak bij Brides by Fem. Doe dit zeker als je nog geen trouwjurk gevonden hebt. In onze bruidswinkel in Roden kun je namelijk ook verschillende jurken passen. Op deze manier kun je met eigen ogen aanschouwen of stola’s en sjaals wel of niet matchen met de jurken die je draagt.

Verschillende soorten stola’s en sjaals

Ben je al voorzichtig begonnen aan jouw zoektocht naar een stola of sjaal? Dan hoeven we jou niet meer te vertellen dat er op dit gebied behoorlijk wat mogelijkheden zijn. Dit valt je ook op als je een blik werpt op het assortiment stola’s en sjaals van Brides by Fem. Op onze website kom je namelijk een groot aantal van deze bruidsaccessoires tegen. De stola’s en sjaals die wij op onze website aanbieden hangen overigens ook in onze bruidswinkel in Roden.

Een korte blik op ons assortiment wijst uit dat stola’s en sjaals er in allerlei verschillende soorten en maten zijn. Zo zijn deze bruidsaccessoires gemaakt van verschillende materialen. Dit maakt ze zowel geschikt voor warme, zomerse dagen, als koude, winterse dagen. De stola’s en sjaals van Brides by Fem verschillen bovendien in kleur van elkaar. Grote voordeel hiervan is dat er voor iedere trouwjurk een bijpassende sjaal of stola te vinden is. Tot slot zijn onze stola’s en sjaals verkrijgbaar in verschillende maten.

Eerlijk en oprecht advies van onze verkoopstylisten

Het aanbod stola’s en sjaals is vandaag de dag ontzettend groot. Wil je zo’n bruidsaccessoire kopen? Dan vind je het misschien lastig om te kiezen. Daarom helpen wij bij Brides by Fem jou om knopen door te hakken. Onze professionele verkoopstylisten staan namelijk voor jou klaar. Als je een pasafspraak maakt in onze bruidswinkel in Roden, ga je samen met hen op zoek naar de stola of sjaal die het beste bij jouw trouwjurk past.

Als bruid maak je bij ons niet alleen een pasafspraak voor stola’s en sjaals. Nee, want je wilt immers een stola of sjaal kopen die matcht met jouw trouwjurk. Koop daarom ook jouw trouwjurk bij Brides by Fem. Wanneer je hiervoor een pasafspraak inplant, nemen onze verkoopstylisten ruim twee uur de tijd om jou te helpen. Je past verschillende modellen trouwjurken aan, waardoor je uiteindelijk de perfecte jurk vindt. Tijdens het passen van de jurken probeer je direct ook verschillende stola’s en sjaals. Hierdoor zie je met eigen ogen welke wel en niet met elkaar matchen.

Onze verkoopstylisten luisteren naar jouw wensen en helpen je de beste stola of sjaal bij jouw jurk te vinden. Dit doen zij onder meer door jou eerlijk en oprecht advies te geven. Als zij bepaalde stola’s en sjaals niet bij een trouwjurk vinden passen, spreken zij dit uit. Op deze manier weet je zeker dat je uiteindelijk de mooiste combinatie vindt. Naast trouwjurken stola’s en sjaals kun je tegelijkertijd ook nog sieraden, schoenen en andere bruidsaccessoires passen als je een pasafspraak maakt in onze bruidswinkel in Roden.

Stola’s en sjaals passen in Groningen, Drenthe en Friesland

Woon je in Groningen, Drenthe of Friesland, stap je binnenkort in het huwelijksbootje en wil je nog een stola of sjaal kopen? Bezoek dan de bruidswinkel van Brides by Fem in Roden. Voor inwoners van deze provincies ligt deze winkel om de hoek. Hierdoor is het niet nodig om stad en land af te reizen in jouw zoektocht naar de prefecte stola’s en sjaals. In onze bruidswinkel wordt een groot aantal stola’s en sjaals aangeboden. Je kunt ze hier niet alleen bekijken, maar ook voelen. Op deze manier ervaar je zelf of je de stof van de stola of sjaal prettig vindt. Je kunt stola’s en sjaals bovendien passen bij Brides by Fem.

Waarom kies je voor Brides by Fem

Er zijn vandaag de dag verschillende bruidsmode winkels die stola’s en sjaals verkopen. Daarom vraag jij je mogelijk af waarom jij je juist tot Brides by Fem zou richten. Hieronder zetten wij 3 redenen op een rijtje om voor onze bruidswinkel in Roden te kiezen.

  1. Groot en divers assortiment: wij verkopen een groot aantal stola’s en sjaals. Hier houdt het niet bij op, want in onze bruidswinkel in Roden kom je daarnaast trouwjurken, sieraden, bruidsschoenen, sluiers en andere bruidsaccessoires tegen.
  2. Centrale ligging: Roden ligt op de grens van Groningen en Drenthe en in de buurt van Friesland. Hierdoor is de bruidswinkel van Brides by Fem makkelijk te bereiken door inwoners van deze drie provincies.
  3. Klant staat centraal: de klant staat altijd centraal bij Brides by Fem. Wij sturen niet direct aan op verkoop, maar nemen de tijd om samen met jou de beste trouwjurk, bruidsschoenen, sluier en stola of sjaal te vinden. Onze verkoopstylisten geven bovendien eerlijk en oprecht advies.

Plan vandaag nog een pasafspraak in

Ben je benieuwd naar de stola’s en sjaals van Brides by Fem? Of zoek je nog een trouwjurk, sluier, schoenen, sieraden en/of andere accessoires? Kom dan eens langs in onze bruidswinkel in Roden. Maak hiervoor altijd eerst een pasafspraak. Onze professionele verkoopstylisten staan in dat geval ruim twee uur tot jouw beschikking. Hij of zij gaat samen met jou op zoek naar de mooiste jurk en bijpassende accessoires voor jouw grote dag.

Een pasafspraken maken bij Brides by Fem kan makkelijk en snel via de website. Bezoek hiervoor de speciale pagina. Vul vervolgens de verschillende velden in en verstuur jouw verzoek. Brides by Fem kijkt of er op jouw voorkeursdag nog een plekje vrij is in de agenda. Is dit het geval? Dan ontvang je van ons een afspraakbevestiging. Als onze agenda voor de betreffende dag al vol zit, nemen we contact met jou op. Brides by Fem zoekt vervolgens samen met jou naar een andere datum om trouwjurken, stola’s en sjaals, bruidsschoenen, sieraden en andere bruidsaccessoires te komen passen.

Maak een pasafsraak

FTS_4970
  • Grootste collectie van Noord Nederland
  • Persoonlijke verkoopstylist
  • Onbeperkt koffie, thee & sweets
  • Warme en ontspannen sfeer
  • Geslaagd? Na afloop nog even nazitten in een nabijgelegen restaurant
cbw erkent