White One by Pronovias

De trouwjurken van White One zijn gewild onder bruiden. Nie gek, want de jurken van dit merk hebben een subtiele en elegante uitstraling. Daarbij komt dat er ontzettend veel keuze in is. Dit blijkt ook als je het assortiment White One bruidsjurken van Brides by Fem bekijkt. Wij verkopen namelijk een groot aantal jurken van dit merk. Hierdoor is er in onze bruidswinkel in Roden voor iedere bruid wel een geschikte White One trouwjurk te vinden.

Het merendeel van de bruiden hecht veel waarde aan de uitstraling van een jurk. Dit is inderdaad van belang, maar een trouwjurk moet ook lekker zitten. Kom daarom White One bruidsjurken passen bij Brides by Fem. Hiervoor maak je een pasafspraak op onze website. Op de afgesproken dag staat één van onze professionele verkoopstylisten ruim 2,5 uur tot jouw beschikken. Zij geven jou eerlijk en oprecht advies, waardoor het een stuk makkelijker wordt om de perfecte trouwjurk te vinden.

Filter

Prijsrange

Merk

Halslijn

Kenmerken

Silhouet

Stijl

Filter

Prijsrange

Merk

Halslijn

Kenmerken

Silhouet

Stijl

Maak een pasafsraak

FTS_4970
  • Grootste collectie van Noord Nederland
  • Persoonlijke verkoopstylist
  • Onbeperkt koffie, thee & sweets
  • Warme en ontspannen sfeer
  • Geslaagd? Na afloop nog even nazitten in een nabijgelegen restaurant
cbw erkent

De mooiste White One trouwjurken vind je bij Brides by Fem

White One behoort tot de grootste en bekendste merken in de bruidsmodewereld. Kijk er daarom niet raar van op als je jurken van dit merk tegenkomt in jouw zoektocht naar de perfecte trouwjurk. Mogelijk ben je zelfs wel specifiek op zoek naar een jurk van dit merk. Dit vinden wij niet gek, want White One bruidsjurken hebben een prachtige uitstraling. Daarbij komt dat ze ook nog eens van hoogwaardige kwaliteit zijn en lekker zitten.

Door de jaren heen heeft White One een groot aantal trouwjurken ontworpen. Dit maakt het er niet makkelijker op om een jurk van dit merk te vinden. Mogelijk heb je op onze website al wel gezien dat wij talloze trouwjurken van White One aanbieden. Ook in onze bruidswinkel in Roden kom je diverse jurken van dit merk tegen. Desondanks hoef je niet bang te zijn dat je geen keuze kunt maken. Nee, want als je een pasafspraak maakt bij Brides by Fem krijg je namelijk hulp van onze verkoopstylisten. Op deze manier wordt het een stuk makkelijker om de perfecte White One trouwjurk te vinden.

Ondanks dat Brides by Fem ontzettend veel trouwjurken van White One verkoopt, is geen enkele jurk hetzelfde. Op het eerste gezicht lijken ze mogelijk veel op elkaar, maar er zijn wezenlijke verschillen. Zo is de achterkant van de ene jurk bijvoorbeeld aanzienlijk langer dan de achterkant van de andere jurk. Daarbij komt dat wij White One bruidsjurken in verschillende modellen verkopen. In onze bruidswinkel in Roden kom je onder meer de modellen A-lijn, Fishtail, Fit and Flare en Prinses tegen. Er zit ook verschil in de stijl van de jurken. Wij verkopen White One trouwjurken in de deze stijlen:

  • Kant
  • Romantisch/prinses
  • Strand/Garden wedding
  • Vintage
  • Volslanke bruid

Persoonlijke begeleiding door onze professionele verkoopstylisten

Omdat er zoveel keuze is op het gebied van trouwjurken, vind je het mogelijk lastig om een knoop door te hakken. In dat geval kun je vast en zeker nog wel wat hulp gebruiken in jouw zoektocht. Maak daarom een pasafspraak bij Brides by Fem. Waarom? Omdat je dan persoonlijk begeleid wordt door onze professionele verkoopstylisten. Jij gaat – samen met onze verkoopstylist – in ruim 2,5 uur tijd op zoek naar de perfecte White One trouwjurk. Na aankomst in onze bruidswinkel in Roden gaan wij eerst met jou in gesprek. Op deze manier proberen we jouw wensen te achterhalen. Vervolgens zoekt onze verkoopstylist een trouwjurk die aansluit bij jouw wensen.

Denk overigens niet dat onze verkoopstylist met slechts één jurk op de proppen komt, want dat is niet het geval. Nee, wij zoeken namelijk altijd meerdere trouwjurken uit die aan jouw wensen voldoen. Deze jurken mag je vervolgens allemaal aanpassen. Telkens als je een nieuwe jurk aan hebt, show je deze aan onze verkoopstylist en de mensen die je bij je hebt. Wij geven jou altijd eerlijk en oprecht advies over de verschillende White One bruidsjurken die je past. Brides by Fem wil namelijk niets liever dan dat jij uiteindelijk met de perfecte trouwjurk huiswaarts keert.

Om jouw trouwjurk helemaal compleet te maken, wil je hier mogelijk ook bruidsaccessoires bij kopen. In onze bruidsmodewinkel in Roden kom je talloze accessoires tegen. Wij verkopen onder meer haaraccessoires, sluiers, sieraden, bruidsschoenen, sjaals en stola’s. Heb je een pasafspraak gemaakt om White One trouwjurken te passen? Dan mag je gelijktijdig ook bruidsaccessoires passen. Op deze manier werken we samen toe naar de perfecte trouwjurk voor jouw grote dag.

White One bruidsjurken kopen in Groningen, Drenthe en Friesland

Ben je tijdens jouw zoektocht naar trouwjurken helemaal verliefd geworden op de jurken van White One? Dan wil je waarschijnlijk zelf ook in een jurk van dit merk trouwen. Voordat je zo’n jurk koopt, wil je hem ongetwijfeld eerst met eigen ogen aanschouwen. Woon je in Groningen, Drenthe of Friesland? Kom dan langs bij onze bruidswinkel in Roden. Hier kom je namelijk een groot aantal White One bruidsjurken tegen.

Inwoners van Groningen, Drenthe of Friesland die bij ons een pasafspraak maken, hoeven hier niet lang voor te reizen. Je vindt onze bruidswinkel immers in het Groningse Leek. Deze plaats ligt tegen de provinciegrens met Drenthe aan, waardoor ook Drentenaren onze winkel makkelijk en snel bereiken. Dit geldt overigens ook voor inwoners van Friesland. Leek ligt namelijk op relatief korte afstand van deze provincie. Als Noorderling is het dus niet nodig om stad en land af te reizen als je een White One trouwjurk wilt kopen.

Kom trouwjurken passen bij Brides by Fem

Op jouw trouwdag loop je de hele dag in een bruidsjurk. Daarom is het belangrijk dat de jurk lekker zit. Als dit niet het geval is, ben je de trouwjurk namelijk al snel zat. Pas een White One bruidsjurk daarom altijd eerst aan voordat je hem koopt. Hiervoor maak je een pasafspraak bij Brides by Fem. In onze bruidswinkel in Roden mag je verschillende jurken van dit merk passen. Je ziet zo niet alleen hoe een jurk jou staat, maar je ervaart direct ook hoe hij zit.

Wie een pasafspraak wil maken bij Brides by Fem, kan dit het beste op onze website doen. Je vult hier simpelweg jouw naam, telefoonnummer en e-mailadres in. Wij raden je bovendien aan een voorkeursdatum door te geven. In dat geval kijken we namelijk of er op deze datum nog een plekje vrij is in onze agenda. Je ontvangt een afspraakbevestiging als dit het geval is. Wanner de datum al volledig vol zit, neemt Brides by Fem contact met jou op om een andere datum te vinden.